"14 Mayıs'ta bunu hep birlikte başaracağız"

TAKİP ET

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse, 2018 yılında Aydın Milletvekili

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse, 2018 yılında Aydın Milletvekili Adayı olduğunu belirterek “14 Mayıs’ta bunu hep birlikte başaracağız buna inanıyorum ve güveniyorum” dedi.

 

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı hizmet binasında düzenlenen toplantı ile Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyleyen Fevzi Köse, 2018 yılında yine İYİ Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı olduğunu hatırlattı.

 

Partililerine hitap eden Fevzi Köse, “Ramazan ayının başlangıcı ile birlikte böyle bir yola çıkmış bulunuyorum. Aydın’ımıza ve ülkemize hizmet için bu yola çıkmış bulunuyorum, inşallah hep birlikte bu yolda başarıya ulaşacağız. Ben Germencik doğumluyum, Germencik’te eğitimimi tamamladım ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümünü bitirdim. Daha sonra Aydın’da uzun yıllar Orman İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra emekli oldum. Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) siyasete başladım, belediye meclis üyeliği, MHP il Başkanlığı, daha sonra da liderimiz hanımefendi Meral Akşener öncülüğündeki İYİ Parti çatısı altına katıldım. Recep Taner’in İl Başkanlığı’nda İYİ Partimizi kurduk, ben de partimizin ilk başkan yardımcısı olarak görev aldım. O günden bu yana İYİ Parti için elimizden geldiği kadar hizmet etme noktasında çalışıyoruz, gayret ediyoruz. 2018 seçimlerinde 5. Sıra Aydın Milletvekili adayı oldum. Beşinci sıra olmama rağmen son güne kadar çalıştım, gayret ettik. Ülkemizin bir değişikliğe ihtiyacı vardı o zaman başaramadık ama 14 Mayıs’ta bunu hep birlikte başaracağız, buna inanıyorum ve güveniyorum” diye konuştu.

 

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Mehmet Akif Yılmaz da, “Partimizin kurulduğu günden bu yana hizmet eden Fevzi Köse Bey’in milletvekili aday adaylığını ilan etmesi için bu toplantıyı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Her ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda oldu, kendisine teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecinin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. (Millet Haber Ajansı)