2023 SEÇİMLERİNDEN ZAFERLE AYRILARAK KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ SÜRDÜRECEĞİZ

TAKİP ET

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde,

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında 81 il Başkanına video konferans yoluyla hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen programa AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ak Parti Tokat Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu birlikte katıldılar.

 

 

AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na video konferans ile katıldı. Başkan Cüneyt Aldemir "Bu ülkenin her bir insanını hemen şimdi diyerek hak ettiği güçlü, güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye yolunda birlikte yürümeye, birlikte mücadele etmeye çağıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehirlerimizi ve ülkemizi daha da ileriye taşımak ve müreffeh yarınlara ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Başkan Cüneyt Aldemir" AK Parti, siyasette de yönetimde de icraatta da bölgesel ve küresel politikalarda da rüştünü ispat etmiş, tarihe damgasını vurmuş bir partidir. Milletimizin huzuruna çıktığımızda her alanda anlatacak hikayemiz, gösterecek eserimiz bırakınız günleri, haftaları sayıp dökecek icraatlarımız var. Türkiye'de kuruluşundan itibaren girdiği her seçimde istisnasız birinci çıkan tek parti, AK Parti'dir. Çünkü partimiz, sürekli kendisini yenilemeyi başaran, sürekli kendisini bir sonraki mücadeleye hazırlayan, sürekle dinamik kalabilen bir partidir. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığı 21 yılı geride bıraktık. Önümüzde de gidecek daha çok yolumuz var. 2023 seçimleri de bu noktada büyük önem arz ediyor.2023 seçimlerinden de zaferle ayrılacak ve kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Emin olunsun ki, ülkemiz için yarınlar daha aydınlık olacak. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizi tek tek hedeflerine ulaştıracağız" ifadelerine yer verdi. (Hüseyin Kömür) ()