AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer Gazeteci Sinan Burhan'a konuştu.

TAKİP ET

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Yılmaz Katmer'e neler olduğunu sordu. İstifanızı isteyenler var. Ne diyorsunuz? diye soran Sinan Burhan'a İl Başkanı Katmer önemli açıklamalarda bulundu.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Yılmaz Katmer’e neler olduğunu sordu. İstifanızı isteyenler var. Ne diyorsunuz diye soran Sinan Burhan’a İl Başkanı Katmer önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’in açıklamaları;

“Ben ömrünü Filistin davasına adamış İsrail Cumhurbaşkanına one minute diyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencisiyim. Bizim ömrümüz Filistin davasına sahip çıkmakla geçti.”

“Burger King açılışına gitmedim. Ak Parti’nin temsilcisi olarak gitmeyi de doğru bulmam. “

“Açılış nedeniyle saldırıya uğrayan öğretim üyesini 2 kez aradım. Ona yapılan saldırı bana yapılmıştır.”

“Bazı sol muhalif gruplar ömürlerinde Filistin’e hiç sahip çıkmadılar. Ak Parti’yi eleştiriyorlar. Ağır küfürlü konuşuyorlar. Ben tepkimi bu iki yüzlü insanlara koydum. Asla Filistin’i savunanlara tek sözüm olamaz.”

İletişim eksikliğimiz olabilir. Yanlış anlayan ve kırdıklarım varsa özür dilerim. Mazlum Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğim.

“Sayın Cumhurbaşkanımız aradı durumu kendisine izah ettim. Bizler sizin davanızın sonuna kadar takipçisiyiz. Filistin davasının öncüsü sizsiniz bizim o kardeşlerimizi kıracak bir cümlemiz olamaz dedim.”