Anadolu Sohbetlerinin Konuğu Akif Çağatay Kılıç Oldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı-Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç Anadolu Basın Federasyonu'nun davetlisi olarak gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile bir araya geldi. Kılıç burada gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı.

Anadolu Basın Federasyonu tarafından artık geleneksel hale gelen "Anadolu Sohbetleri" kahvaltılı basın sohbetinin konuğu Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı-Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç oldu. Anadolu Basın Federasyonu'nun davetlisi olarak gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile bir araya gelen Kılıç burada gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı.

Dış politikadan iç politikaya ekonomiden çevremizde yaşanan savaşlara bir çok konuda önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç'a davetlerini kabul ettikleri için teşekkür etti.  Burhan, gazetecilerin de katılımı ile çok verimli bir program olduğunu söyledi. 

"Anadolu Sohbetleri" Programı geleneksel olarak Anadolu Basın federasyonu tarafından uzun süredir federasyon binasında gerçekleştiriliyor.