Anadolu Yayıncılar Derneği'nden Albayrak Medya'ya tebrik mesajı

TAKİP ET

23 Ocak 1995 yılında yayın hayatına başlayan Yeni Şafak Gazetesinin 29. Yılı dolayısı

23 Ocak 1995 yılında yayın hayatına başlayan Yeni Şafak Gazetesinin 29. Yılı dolayısı ile Anadolu yayıncılar Deneği Başkanı Sinan Burhan bir açıklama yaptı. Burhan, Yeni Şafak Gazetesi geçen bunca zaman içerisinde haktan hakikatten asla taviz vermedi dedi.  
Sina Burhan mesajında şu ifadelere yer verdi. 
“Kurulduğu ilk yıllardan itibaren memleketin ve milletin menfaatleri doğrultusunda yerli ve milli duruşundan haktan hakikatten asla taviz vermeyen bir yayıncılık anlayışı ile yoluna devam etmektedir. Objektif habercilik anlayışı ile millete gerçekleri ve doğruları aktaran haberleri ile toplumun geniş kesimleri tarafından ilgi ile takip edilmektedir.
Basına farklı bir soluk getiren Albayrak Medya Gurubu Yeni Şafak Gazetesi ile çıktığı bu yolculukta, televizyon, dergi, yayın evi ve dijital yayıncılıkta da adından söz ettiren bir yapıya kavuşmuştur. 
Demokrasiye, insan haklarına ve özgürlüklere sözde değil özde anlam yükleyen haberleri ile, Türkiye’de ve dünyanın mazlum coğrafyasında adaletsizliklere, sömürgelere, baskılara ve tüm olup bitenlere sessiz kalmayarak duyarlılık göstermektedir. Vesayetlere ve darbelere karşı milli duruşunu sergileyen, milli iradeden yana tavrını net bir şekilde ortaya koyan, bu ilkeler doğrultusunda yayın politikaları geliştiren Yeni Şafak Gazetesi’nin kuruluşunun 29. Yılında bünyesinde görev alan tüm meslektaşlarımızı ve yöneticilerini kutluyoruz. “