Aydınlı Minikler Denge Medya Grup'u Ziyaret Etti

TAKİP ET

Gazetenin nasıl çıkartıldığını, nerede basıldığını, haberlerin nasıl sunulduğunu

Gazetenin nasıl çıkartıldığını, nerede basıldığını, haberlerin nasıl sunulduğunu ve daha fazlasını merak eden Dört Mevsim Anne Kucağı Gündüz Bakımevi öğrencileri, tvDEN ve Denge Gazetesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, merak ettiklerini öğrendi.

 

Dört Mevsim Anne Kucağı Gündüz Bakımevi öğrencileri; öğretmenleri ile birlikte Denge Gazetesi'ni ve tvDEN’İ ziyaret etti. Yaklaşık 40 öğrenci, hem gazeteyi hem de tvDEN stüdyosunu gezdi.

 

Gazeteci Selime Aydemir, minik öğrencilere gazetenin nasıl hazırlandığını, haberlerin oluşumunu ve televizyon haberciliğini, ana haberin nasıl hazırlandığını ve sunuculuğu anlattı. Öğrenciler merak ettikleri soruları muhabir edası ile sordu. Ekran karşısına geçip haberlerin nasıl sunulduğunu da birebir yaşamış oldular.

 

Öğretmenler, Denge Medya Grubu Başkanı Mehmet Aydın’a ve tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın ile Denge Medya Grup çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkür etti. Ziyaretin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Dört Mevsim Anne Kucağı Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürü Zeynep Çengiz, “Gazetelerin nasıl oluştuğunu haberleri doğru bir şekilde bize aktardığınız için teşekkür ederiz. Çocuklarımız bu konuda bilgilendiler ve aydınlandılar. Umarım mesleki hayatına da çevirmek isteyen öğrencilerimize de ışık tutmuş olursunuz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretin sonunda ise Dört Mevsim Anne Kucağı Gündüz Bakımevi Kurucu Müdür Zeynep Çengiz tarafından Denge Medya Yöneticisi Yeşim Ülker'e hediye takdim edildi. (Selime Aydemir) (Millet Haber Ajansı)