"Aydınlılar Büyükşehir'de yaşadıklarını ödedikleri su faturası ile anladılar"

TAKİP ET

AK Parti Aydın il başkanı Gökhan Ökten, tvDEN ekranlarında Emin Aydın'ın

AK Parti Aydın il başkanı Gökhan Ökten, tvDEN ekranlarında Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu Baş Başa programına konuk olarak 28. Dönem AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurularını ve Aydın’ın yerel yönetimini değerlendirdi. Ökten, “Aydınlılar Büyükşehir’de yaşadıklarını ödedikleri su faturası ile anladılar” dedi.

 

Aydın’da AK Parti’ye milletvekilliği aday adaylığı için toplamda 51 kişinin başvurusu bulunduğunu ifade eden Ökten, başvuru yapan adayları şu ifadelerle değerlendirdi: “

 

Öncelikle 50 sayısıyla başvuruyu değerlendirdiğimizde AK Parti'ye olan teveccühün sonucu ortaya çıkmış oluyor. Vatandaşımız yine önümüzdeki seçimde engüçlü siyasi parti olarak AK Parti'yi gördüğü için aday adaylığında da

 

tercihini AK Parti'den yana yapıyor. Bu bizim için bir gösterge ve önemli aday adaylarının değerlendirdiğimizde de gerçekten bu dönem teşkilat içerisinden de çok emeği geçmiş ciddi isimler müracaatlarını yaptılar. Mevcut milletvekillerimiz, MKK üyemiz aday adayı başvurusunu yaptı. Kuyucak Belediye Başkanımız Metin Ertürk 4 dönem belde belediye başkanlığı İkinci dönemde de Kuyucak Belediye Başkanlığı yaptı. Yerel yönetimlerde artık kendisini ispatlamış, belli bir rüşte gelmiş. Milletvekili olarak da siyasete hizmetine devam etmek istediğini beyan etti”

 

“BAŞVURULARDA ÇOK HEYECANLIYDILAR”

 

Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan adayların çok heyecanlı olduklarını aktaran Ökten, neden aday adayı olmak istediklerini şu ifadelerle kaydetti: “Bazı arkadaşlarımız mesela gençlere destek olmak istediği için aday oldu. Gençlerin önünü açabilmek açısından başvuru yaptılar. Teşkilatta çalışma yapmış, yaşları genç olanlar başvuru esnasında çok heyecanlıydılar. Amaçları yani milletvekili

 

seçilmek listeye girmek değil. Biz zaten hani aday adaylarımızın hiçbirisine birbirine rakip ve yarış içerisinde diye bakmıyoruz. Biz hepimiz aynı davanın arkadaşlarıyız.

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın bize emanet ettiği 8 tane ismin arkasında biz devam edeceğiz”

 

“CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAMAYA ÇALIŞTIK”

 

Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın ziyaretinde 2 ilçesinde yapmış olduğu mitingi değerlendiren Ökten, “ Cumhurbaşkanımızın Aydın'a gelişi bizim atamanın hemen ertesine denk geldi. Hatta daha yönetim oluşturamamıştık. Yani yönetim çalışması içerisindeydik oraya biraz ara verdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydın'da iyi karşılanması ve iyi uğurlanması için çalıştık. İlk defa Aydın'da biz iki ilçede parçalı şekilde bir program yaptık. Daha önce Cumhurbaşkanımız çok defalar geldi ama miting şeklinde hiç yapmamıştık. Tabii çok güzel geçti. Sayın Cumhurbaşkanımızda Aydın'dan çok mutlu ayrıldı. Sadece miting alanı oranın kalabalığı değil yol güzergahındaki kalabalık vatandaşın kendisini o teveccühü çok mutlu etti” diye konuştu.

 

“HDP, ALTILI MASAYA RESTİNİ ÇEKTİ”

 

İyi Parti Başkanı Meral Akşener’in altılı masadan kalkmasını eleştiren Ökten, bu durumu ifadelerle değerlendirdi: “Sayın Akşener'in masadan kalktığı gün itibariyle o masa dağıldı. Şu an devam ediyor görünse de orada bedenen devam eden bir masa var ama o masanın ruhu tamamen dağılmış durumda. Masa bir gerçeği de saklayamaz hale geldi. Şu an 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcısı vardı. Masanın saklayamadığı gerçek HDP restini çekti. Zaten dedi ki diğer ortakların hepsinin oyu benim kadar yok her birine Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı verdiniz, bakanlık verdiniz biz bundan ne alacağız? İşte artık bunu gizleyemiyorlar. Altılı masa dediğimiz millet ittifakının Türkiye derdi olmadığı tek paylaşımlarının Cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık, mevki, makam ve koltuk paylaşım olduğu da aslında alenen Türkiye hep birlikte yaşadı" (Millet Haber Ajansı)