Balıkesir Jandarması Kaçak İçkilere El Koydu

TAKİP ET

Balıkesir Jandarması Kaçak İçkilere El Koydu Balıkesir İl Jandarma

Balıkesir Jandarması Kaçak İçkilere El Koydu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı yeni yıl öncesinde çalışmalarına hız verdi. Kaçak içki ile mücadele kapsamında denetim gerçekleştirdi. Jandarma eş zamanlı operasyonla 4bin 174 litre kaçak içki ele geçirdi.

7 İlçede Eş Zamanlı Çalışma Yürütüldü

Balıkesir Jandarması, yılbaşı öncesi kaçak içki ile mücadele kapsamında çalışma yürüttü. Yapılan çalışma halk sağlığının korunması maksadıyla sahte/kaçak içki imal ve ticaretine yönelik gerçekleşti. Çalışmalar neticesinde ekipler (7) ilçede eş zamanlı çalışma yaptı.

Jandarma 12 Şüpheli Yakaladı

Çalışma yapılan ilçeler Ayvalık, Balya ve Bandırma oldu. Jandarma bu ilçelere Burhaniye, Dursunbey, Edremit ve Sındırgıyı da dahil etti. Sahte/kaçak içki imal ve ticareti yaptığı tespit edilen (12) şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleşti.

Şarap ve İçki Aromaları Ele Geçti

Operasyonlarda 2bin 400 litre şarap, Bin150 litre bira,265 litre etil alkol ele geçti. Ayrıca ekipler bu ürünlerin yanında 200 litre rakı, 100 litre votka,60 litre viski ’ye de el koydu.50 adet içki aroması,1 adet alkol damıtma düzeneği ve alkollü içki yapımında kullanılan muhtelif malzemeleri de buldu. Toplam 4bin 175 litre kaçak içki ele geçti. Olaylara karışan 12 şüpheliyi yakaladı. Olayla ilgili çalışma sürüyor. Semra Aman Akyürek (Millet Haber Ajansı)