Başkan Artan: Kadroda büyük değişikliğe gideceğiz

TAKİP ET

Geçen sezon şampiyonluğun eşiğinden dönen Aydınspor'da yeni sezon

Geçen sezon şampiyonluğun eşiğinden dönen Aydınspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan, “Geçtiğimiz sezon son maçta futbolcularımız ruhunu ortaya koymadı. Ellerinden geleni yapmadıklarını düşünüyorum. Bu sezon kadroda büyük değişikliğe gideceğiz” dedi.

 

Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselme fırsatını son maçta tepen Aydınspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Yeni sezon öncesinde geçen sezon hakkında değerlendirmeler yapan Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan, “Aydınspor, Aydın’ın markasıdır. Gönül ister ki Aydınspor’a herkes sahip çıksın. Biz pes etmedik hep sahip çıktık. Kendi imkanlarımızın, gücümüzün doğrultusunda bunu yapıyoruz. Ekmeğimizi eğer bu şehirde bu memlekette kazanıyorsak, bu memleketin de armasına ve rengine de saygı duymalıyız” dedi.

 

“AYDINSPOR’UN YÖNETİM KURULU’NDA BİR TANE AYDINLI YOK”

 

Kendilerinin ellerinden geleni yaptığını ancak Aydın halkının bu konuda yetersiz kaldığını belirten Artan,“İnanmayacaksınız ama Aydınspor’un yönetim kurulunda bir tane bile Aydınlı yok. Aydın’ın en köklü kulübüne Aydın halkının sahip çıkması lazım. Parti fark etmeksizin bütün milletvekillerinin bu takıma sahip çıkmaları lazım. Aydın'da çok değerli iş insanları vardır. Buradan onlara da sesleniyorum. Bu iş sizi ne üzer, ne de yıpratır. Yeter ki kendi armalarına sahip çıksınlar” ifadelerini kullandı.

 

“AYDINSPOR’UN HEM BAŞKANIYIM HEM DE TARAFTARIYIM”

 

Aydın’da sporun köreltildiğini ve bunu yeşertmeye çalıştıklarından bahseden Artan, “Geçen yıl dedik ki biz bu zinciri kırdık. Son noktaya geldik. Olmadı. Futbolda böyle şeyler oluyor. Ne kerametse ilçe takımları çıkıyor. Biz çıkamıyoruz. İlçe takımları bizim karşımıza gelince sanki biz İngiltere'den gelmişiz gibi mücadele veriyorlar. BAL’a çıktıkları zaman da takıma sahip çıkmıyorlar. Orada yürütmüyorlar. Aydınspor BAL’a çıkarsa emin olun ben görevi bıraksam bile sahip çıkarlar. Ben Aydınspor’u çok seviyorum. Hem Başkanıyım, hem de taraftarıyım” diye konuştu.

 

“DENENMİŞİN DENEMESİ OLMAZ”

 

Kadronun büyük çoğunluğunu değiştireceğini ifade eden Artan, “Geçtiğimiz sezon son maçta futbolcularımız ruhunu ortaya koymadı. Ellerinden geleni yapmadıklarını düşünüyorum. Bu sezon kadroda büyük değişikliğe gideceğiz Elbette kadroda kalacak isimler var ama büyük değişikliğe gideceğiz. Denenmişin denemesi olmaz. Biz bunları denedik. Biz bunlara inandık. Emin olun biz bunlara hem ağabeylik, hem babalık yaptık. Bana göre onlar kardeşliğini yapmadı. Aydınspor taraftarlarına da yakışmayan maç yaptılar son maçlarda. Aydınspor büyük bir camiadır. Büyük bir taraftar kitlesi var. İnsanlar bu taraftara da saygı duymak zorundadır. Bu büyük camia bir gün inşallah yeşerir” diyerek sözlerini sonlandırdı. (Millet Haber Ajansı)