Başkan Ertürk'ten miting gibi adaylık başvurusu

TAKİP ET

Kuyucak Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek 28. Dönem AK Parti

Kuyucak Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek 28. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı olan Metin Ertürk, yoğun bir kalabalık eşliğinde adaylık başvurusunu yaptı.

 

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na gelerek Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Kuyucak Belediyesi Eski Başkanı Metin Ertürk’e, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü, Kuyucak Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çömden ile Mehmet Güler başta olmak üzere, yaklaşık 200 Kuyucaklı vatandaş eşlik etti.

 

“TEK GAYEM, MİLLETE VE MEMLEKETİME HİZMET ETMEK OLDU”

 

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ile Cumhur İttifakı Belediye Başkanları Nuri Güler, Nedim Kaplan, Ufuk Altıntaş, Hilmi Dönmez ve AK Parti İlçe Başkanları’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Metin Ertürk, “Öncelikle ülkemizde meydana gelen deprem felaketi, arkasından sel felaketinden sonra kaybettiğimiz vatandaşlarımızı Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı vatandaşlarımızda acil şifalar diliyorum. Rabbim inşallah bir daha böyle afetleri bizlere yaşatmasın diyorum. Türkiye Yüzyılını bu en önemli seçiminde AK Parti’den bugün itibari ile aday adaylığımın başvurusunu yapmış bulunuyorum. Rabbim Aydın’ımıza ve milletimize laik hizmetler yapmaya, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın yükünü bir nebzede olsa hafifletmeyi bizlere nasip etsin. Biz AK Partililer olarak yük olan değil, yükü omuzlayan birer neferiz. Bu vesile ile aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. 29 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde tek gayem millete ve memleketime hizmet etmek oldu. AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı olarak bundan sonraki hedefimde millete ve memlekete sadece hizmet olacak. AK Parti’nin bir ferdi olmaktan, millete hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. 14 Mayıs Seçimleri, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla ülkemiz için yepyeni atılımların hayata geçeceği bir dönem olacaktır inşallah. Milletimiz aydınlık ve güçlü yarınlar için tek yumruk olarak bir kez daha kendi iradesine sahip çıkarak geleceğini emin ellere bilge lider, devlet adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a teslim edecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Cumhurbaşkanımızın liderliğinde millete hizmet yolculuğumuzda tek gayemiz ülkemiz ve şehrimizin yarınları için var gücümüzle çalışmak olacaktır” diye konuştu.

 

“GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIP ÇALIŞTI”

 

Başkan Ertürk’ün Kuyucak’a önemli ve örnek hizmetler bıraktığını belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Metin başkanımıza öncelikle hem Pamukören belediyesinde hem de Kuyucak Belediyesi’nde bugüne kadar yapmış olduğu çok kıymetli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten sadece AK Parti seçmeni için değil tüm Kuyucak vatandaşı için gecesini gündüzüne katıp çalıştı ve herkesin takdirini de topladığını düşünüyoruz. O yoldan geçen Aydınlı olmayan insanların dahi başkanın öncesi ve sonrasını gördü yaşıyor. Biz belediyecilik hizmetlerinden kendisinden razıyız, teşekkür ediyoruz. Hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. (Millet Haber Ajansı)