"Biz bu oyunları bozacağız"

TAKİP ET

Yeniköy 1912, ligin 7'nci haftasında deplasmanda konuk olduğu Şenköyspor'a

Yeniköy 1912, ligin 7’nci haftasında deplasmanda konuk olduğu Şenköyspor’a karşı 2-1 galip geldi. Maç sonunda Yeniköy Kulüp Yöneticisi Ramazan Altındiş, maçın hakemine sitem ederek, “Bizi birilerinin 1. Amatör Kümeye yükseltmek istemediğinin farkındayız ama biz bu oyunları bozacağız.” dedi.

 

Aydın 2. Amatör 3. Grup’ta forma terleten Yeniköy 1912 ve Şenköyspor, Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma saat 16.00’da başladı.

 

İlk yarıya hızlı başlayan Şenköy ekibi dakika 15’de penaltıdan Burak Onay ile golü bularak 1-0 öne geçti. Geriye düşen Yeniköy ekibi baskıyı arttırsa da maçın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı.

 

İkinci yarıya baskılı başlayan Yeniköy 1912, dakika 50’de Fatih Yüzbaşıoğlu ile aradığı golü buldu ve skorda dengeyi sağladı. Çok geçmeden dakika 55’de tekrardan Fatih Yüzbaşıoğlu ile golü bulan Yeniköy ekibi skoru 2-1 yaptı ve maçta öne geçti. Dakika 60’da hakemin penaltı pozisyonlarını vermediğini iddia eden Yeniköy 1912’nin iki futbolcusu da ikinci sarı karttan kırmızı kart alarak oyun dışı kaldı. 9 kişi kalan Yeniköy ekibi, kalan dakikalarda saha içi performansından ödün vermeyerek maçı 2-1 üstün sonlandırmayı başardı.

 

Bu sonuca göre Yeniköy 1912, 14 puanla 2’nci sırada yer alırken, Koçarlı Şenköyspor 7 puanla 5’inci sırada bulunuyor.

 

Maç sonu değerlendirme yapan Yeniköy 1912 Kulüp Yöneticisi Ramazan Altındiş, “Şampiyonluk yolunda aldığımız 3 puan için çok mutluyuz. Oyuncularımızı ve rakip takımı tebrik ederim. 2. Amatör Lig’de 7’nci maçımızdan galip ayrıldığımız için çok sevinçliyiz” dedi.

 

“HAKSIZLIKLARA RAĞMEN ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

 

Normalde maçı başka bir hakemin yöneteceğinin ancak cumartesi günü maçın hakeminin değiştirildiğinin altını çizen Altındiş, “Değinmem gereken bir konu var. Biz 7’nci maçımıza çıkarken 3’üncü kez aynı hakem tarafından katlediliyoruz. Görüntüler de mevcut. Bu maçı 90 dakika kayıt altına aldık. Hakem göz göre göre penaltımızı vermeyip, oyuncularımızı sahada tahrik ve tehdit ederek 2 tane kırmızı kartla bizi resmen zora soktu. Bunun bir açıklaması yok. Bu açıklamayı tamamen federasyona ve hakemlere karşı yapıyorum. Bizi birilerinin 1. Amatör Kümeye yükseltmek istemediğinin farkındayız ama bu oyunları bozacağız. Hiç sorun yok. Biz Yeniköysporuz, köklü bir kulübüz. Bu sene kurulmuş olmamıza bakmayın. 9 yıl sonra tekrardan kurulduk ve biz bu sene bütün bu haksızlıklara rağmen şampiyon olacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı. (Millet Haber Ajansı)