Buharkent'te ralli heyecanı yaşandı

TAKİP ET

Aydın'ın Buharkent ilçesinde bu yıl 3. kez gerçekleştirilen AVIS

Aydın'ın Buharkent ilçesinde bu yıl 3. kez gerçekleştirilen AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası tamamlandı.

 

Aydın'ın Buharkent ilçesinde AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın 4. Ayağı gerçekleştirildi. Icrypex ana sponsorluğu ve Buharkent Belediyesi'nin katkılarıyla Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Buharkent Tırmanma Yarışı, 5 kategoride 31 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana ev sahipliği yaptı.

 

Buharkent Belediyesi önünde gerçekleştirilen sembolik startla başlatılan yarışta pilotlar, Kayaburnu-Ericek yol ayrımından start alarak, Muratdağı GES Santrali'nde finişi gördü. 7,59 kilometre uzunluğundaki parkurda iki çıkış olarak koşulan yarışın ödül töreni saat 15.30'da Buharkent Belediyesi önünde gerçekleştirildi.

 

Buharkent Kaymakamı Bahadır Güneş ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen sembolik start törenine, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, il ve ilçe protokol üyeleri, TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya, EOSK Başkanı Özer Yüce, yarışseverler ve vatandaşlar katıldı. (Millet Haber Ajansı)