Bulut AVM'de hırsızlık!

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler ilçesinde dört şubesi ile hizmet veren Bulut AVM,

Aydın’ın Efeler ilçesinde dört şubesi ile hizmet veren Bulut AVM, toptan satış mağazasında hırsızlık şoku yaşadı.

 

Bulut AVM mağaza müdürünün, O.H.C. isimli çalışanın hareketlerinden şüphelendiğini ve akıllı saat ürünlerinin bulunduğu bölgede şüpheli hareketler yaptığını tespit etmesi üzerine hırsızlık olayının yaşandığı fark edildi.

 

Ürün sayımı yapıldığı sırada bir adet ürünün eksik olduğunun belirlenmesi üzerine tekrar sayım gerçekleştirildi. Şüpheli hareketler sergileyen çalışanı bir süre gözlemledikten sonra şahsına ait bir kıyafette mağazadan çaldığı düşünülen bir adet küllük ve kablosuz Bluetooth kulaklık bulundu.

 

Şüphelinin kıyafeti üzerinde bulunan ürünün çıkış kayıtlarına bakıldığında o adette satış olmadığı tespit edildi.

 

Mağaza müdürü tarafından konu hakkında kendisinden bilgi alınmak isteyen şüpheli çalışan, önce durumu inkar etti, sonra şeytana uyduğunu söyledi. Şüphelinin arabasında yapılan aramada ise bir adet akıllı saat, cam matara, Bluetooth kulaklık ve cüzdan tespit edildi.

 

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polise her şeyi itiraf eden şüphelinin işlemleri devam ediyor.

 

Sonrasında kendisinin bunları habersiz şekilde aldığını söyledi. Daha sonra hemen emniyet güçlerine haber ettik. Polislere ifadesinde suçları kabul etti.

 

Hırsızlık olayı ile ilgili açıklama yapan Bulut AVM yönetim kurulu başkanı, Mukadder Bulut "İlgili personel 2 ay önce işe girdi, duygu sömürüsü yaparak, dini duyguları kullanarak işe girmişti. İhtiyaç olmamasına rağmen kendisine yardımcı olmak için işe aldık. Ama sonrasında bu olay yaşandı. Bu bizi daha çok üzdü" dedi. (Millet Haber Ajansı)