"Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası adına bu yola çıktık"

TAKİP ET

AK Parti 28. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan AK Parti

AK Parti 28. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan AK Parti Aydın önceki dönem İl Başkanı Ömer Özmen, “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası ve Türkiye Yüzyılı inşası noktasında biz de katkı sağlamak adına bu yola çıktık” dedi.

 

AK Parti Aydın İl Başkanı olarak 8 yıl görev yapan Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Birlikte görev yaptığı İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer, eski Başkan Özmen’i yalnız bırakmadı.

 

“HAYIRLISI İSE NASİP ETSİN”

 

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’e adaylık başvurusu dosyasını sunan Özmen, “2015 Haziran ve Kasım seçimlerinde ve 2018 seçimlerinde Gökhan Başkan’ın yerinde ben vardım, evrakları ben teslim alıyordum. Hayat çabuk geçiyor, gün çabuk geçiyor bugün nasip oluyor biz de Gökhan Başkanımıza evraklarımızı teslim edeceğiz. Tabii büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası noktasında, Türkiye Yüzyılı inşası noktasında biz de katkı sağlamak adına yola çıktık. İnşallah rabbim yolculuğumuzu hayırlı kılsın, hayırlısı ise nasip etsin. Aydın’ımıza, ailemize, ülkemize ve herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“ÖMER BAŞKANIMIZI GÖRMEK VE BİRLİKTE ÇALIŞMAK BİZİ MUTLU EDER”

 

2015 ile 2023 yılları arası AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan Ömer Özmen’e öncelikle teşekkür eden Başkan Gökhan Ökten ise, “Uzun yıllar il Başkanlığımızı yapan kıymetli yol arkadaşımıza öncelikle yaptığı hizmetlerden dolayı hem teşekkür ediyoruz hem de kendisinden helallik istiyoruz. Bizim için bugün bu müracaat çok kıymetli. Teşkilat görevlileri zor görevler, bu görevi uzun yıllar yapmak, bu işlerin ve yükün altında güçlü bir şekilde durabilmek gerçekten çok önemli. Rabbim çıkmış olduğu yolda kendisini gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin. Tabii müracaat eden her arkadaşımızın kıymeti var, listede yer alan, seçilen kim olursa bizim dava arkadaşımızdır. Hep birlikte çalışacağız ama yıllardır birlikte çalıştığımız il başkanımız olarak da bize hizmeti olan Ömer Başkanımızı görmek ve birlikte çalışmak bizi mutlu eder. Hayırlısı olsun, biz emaneti kendisinden devraldık, bu görevi en iyi şekilde yürüteceğiz” ifadelerini kullandı. (Millet Haber Ajansı)