Büyükşehir Belediyesi'nin Koydurduğu Dubalar Tehlikeyi Arttırdı

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi Zeytinlik Caddesi'nde yaşayan

Aydın’ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi Zeytinlik Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar Aydın Büyük Şehir Belediyesi tarafından yaklaşık iki yıl önce caddeye konulan dubaların tehlikeye yol açtığını, dubaların kaldırılıp yerine kasis yapılmasını istedi. Vatandaşlar aynı zamanda kaldırımların bozuk olduğunu, kaldırımda yürürken düşme tehlikesi yaşadıklarını söyledi.

 

"AYDIN BŞB'DEN YANIT ALAMADIK"

Mahalle sakinlerinden Fatih Keskinler, “Bu yolumuzu böldüler. İki yıldır hayatımızda kısıtlama yaptılar. Kaldırımlarımızda öyle. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yanıt alamıyoruz. Dubaların kaldırılmasını yerine kasis konulmasını istiyoruz. Burada kazalar oluyor. Kimsenin canına bir şey gelmeden önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi.

 

Keskinler, “Yolu böldükleri için yağmurlu zamanlarda durup çocuklarımızı arabamızla okula götürüp getiremiyoruz. Yukardan rampa aşağı olduğu için bir dakikalığına bile arabamızı durduramıyoruz. Trafik kitleniyor. Yağmurlu havalarda cadde su doluyor çocukları karşıya geçirip arabaya bindirmek zor oluyor. Dubalardan dolay arabamızı park edemiyoruz. Ya ters yönden gireceğiz ya da ileri gidip u dönüşü yapacağız. Araba park etmekte çok büyük sıkıntı oldu” ifadelerini kullandı.

Fatih Keskinler caddede daha önce defalarca kaza yaşandığını da sözlerine ekledi.

 

"KAZALAR MEYDANA GELİYOR"

Mahalle sakinlerinden Yaşar Aydemir kaldırımların bozuk olduğunu söyleyerek, “Zeytinlik Caddesi’nde araç yoğunluğu çok fazla. Belediye bu caddemizi asfaltladı onun için teşekkür ediyoruz. Fakat diğer taraflarda kaldırım yapıldı ama Zeytinlik Caddesi’ndeki sağ ve sol taraftaki kaldırımlar yapılmadı. Burada mağduruz” dedi

.

Aydemir, “Yolu bölüp dubaların koyulmasından dolayı evlerimize ve özel garajımıza giremiyoruz. Evin önünde araba durduğu zaman ikinci bir araba geçemiyor. Dolayısıyla trafik şişiyor ve kazalar meydana geliyor. Dubaların kaldırılmasını ve kaldırımların yapılmasını istiyoruz.

 

Aydemir, daha önce Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne müraacat ettiklerini ancak herhangi bir sonuç alamadıklarını söyledi.

 

SELİME AYDEMİR- (Millet Haber Ajansı)