Çineli miniklerden duygulandıran bağış

TAKİP ET

Çine'de eğitim gören 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri,

Çine’de eğitim gören 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, depremzedelere bağışladı.

 

Çine İlçe Müftülüğüne bağlı Yunus Emre 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören minikler, depremin meydana geldiği 6 Şubat 2023 tarihinden bu yana depremzedeler için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleriyle paylaştı.

 

Bu kapsamda "Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla başlatılan yardım seferberliğine toplumun tüm kesimlerinden destek yağıyor. Çine İlçe Müftülüğüne bağlı Yunus Emre 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören minikler, depremin meydana geldiği 6 Şubat 2023 tarihinden bu yana depremzedeler için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleriyle paylaştı.

 

Kur’an kursu öğreticileri Sultan Nur Avcı ve İffet Şengül rehberliğinde İlçe Müftülüğüne gelen minikler, kumbaralarında biriktirdikleri toplam 2 bin 600 lirayı depremzede kardeşlerine ulaştırmak üzere İlçe Müftüsü Yahya Ofşin'e emanet etti. Müftü Ofşin, Türkiye Diyanet Vakfının "Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına harçlıklarını bağışlayarak katkıda bulunan miniklere ve kurs öğreticilerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. (Millet Haber Ajansı)