DİSK/Genel-İş Sendikası Muğla Seçimleri Yapıldı

TAKİP ET

DİSK/Genel-İş Sendikası Muğla 1 No'lu Şubesinin 5'inci Olağan Genel Kurulu

DİSK/Genel-İş Sendikası Muğla 1 No’lu Şubesinin 5’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kırmızı ve beyaz liste olarak iki adayla gerçekleştirilen seçimin kazananı, mevcut başkan Kocabaş oldu.

 

Muğla’nın Menteşe ilçesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula; CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Burak Erbay, Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Muğla Şube Başkanı Cahit Yaka, diğer sendika başkanları ve temsilcileri katıldı.

 

Yeniden aday olan kırmızı liste Uzay Kocabaş ile beyaz listede yer alan Şükrü Şadi Köycü’nün başkanlık için yarıştığı ve toplam 208 delegenin oy kullandığı seçimin kazananı kırmızı listeyle 114 oy alan mevcut başkan Uzay Kocabaş oldu.

 

Uzay Kocabaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün Sendikamız Muğla 1 Nolu şubesinin seçimini tamamladık, mevcut Başkan olarak girdiğim seçimi tekrar 114-92 kazandık, her iki listede aday olan tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum, kazanan işçi sınıfı olsun kazanan sendikamız olsun, Yaşasın Genel-İş, Yaşasın Disk…”diyerek sözlerine son verdi. (Millet Haber Ajansı)