EA Tenis'ten üstün başarı

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler ilçesindeki EA (Engin Arslan) Tenis Akademisi'nin sporcuları, İzmir'deki

Aydın’ın Efeler ilçesindeki EA (Engin Arslan) Tenis Akademisi’nin sporcuları, İzmir’deki turnuvadan başarılı sonuçlarla döndü.

İzmir Gaziemir’de bulunan Sealra Tenis Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuva 15 ile 18 Haziran tarihleri arasında 3 gün sürdü. Turnuvaya 14 sporcuyla katılan EA Tenis Akademisi oyuncularından 10’u gruplarında finale kalma başarısı gösterdi.

Turnuvaya; Kuzey Caner Pala, Eymen Torun, Beril Benli, Aden Berk Van, Kerem Erdoğan Malatyalı, Doğu Kunur, Melike Melis Özkan, Defne Yaşar, Defne Türkilli, Hüma Alkim Yüksel, Mete Aycan, Arda Abacı, Bora Abacı, Ömer Faruk Küçükoğlu katıldı.

Gösterdikleri başarılı performansla dikkatleri her geçen gün üzerine çeken EA Tenis sporcuları böylelikle yine Efeler’i ve Aydın’ı gururla temsil etmeye devam etmiş oldu.

EA Tenis Akademisi antrenörü Engin Arslan, turnuvadan başarılı sonuçlarla dönen oyuncularını kutlayarak başarılarının devamını diledi. Antrenör Arslan, “Oyucularımız bölgedeki turnuvalara katılarak hem kendilerini geliştiriyor hem de aldıkları başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırıyorlar. Turnuvadaki performanslarından dolayı her bir oyuncumuzu kutluyorum. Aynı zamanda turnuvaya sporcularımız Efeler Belediye Başkanımız sayın Mehmet Fatih Atay araç desteğiyle gidip geldiler. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan sayın başkanımıza tekrar teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. (Millet Haber Ajansı)