Ertürk son ana kadar çalışmayı bırakmıyor

TAKİP ET

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk seçimlerin son anına kadar

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk seçimlerin son anına kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Gösterdiği üstün gayret ve çalışma temposu ile Aydın İYİ Parti saflarında adeta doping etkisi yaratan Ertürk'ün enerjisi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

 

Seçim yasaklarının başlamasından bir gün önce yine sahada ve halkın arasında olan İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk'ün bu kez durağı ilk olarak Sultanhisar ilçesi oldu.

 

Sultanhisar Pazarı'nda halkla iç içe çalışmalarda bulunan Ahmet Ertürk vatandaşlar tarafından da sıcak ilgiyle karşılandı.

 

Şu ana kadar Aydın Milletvekili adayları içerisinde en çok mesafe kat eden ve vatandaşlar, esnaflar, üreticiler, emekçiler, sanayiciler gibi meslek örgütleri gibi toplumun her kesimiyle yakın diyaloglar kuran Ahmet Ertürk, Sultanhisar pazar ve esnaf ziyaretini takiben Sabri Kuru isimli vatandaşın cenaze törenine de katıldı.

 

Cenaze töreni sonrası Umurlu Mahallesi'nde pazar yeri ve esnaf ziyaretlerine devam eden Ahmet Ertürk akşam ise Osmanbükü Mahallesi'nde kahveleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve hem İYİ Parti hem de Millet İttifakı olarak Aydın ile ilgili gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. (Millet Haber Ajansı)