Eski Başkan Fatma Sever unutulmadı

TAKİP ET

Aydın Efeler Lions Kulübü, üye kabul töreninde bir araya gelirken,

Aydın Efeler Lions Kulübü, üye kabul töreninde bir araya gelirken, geçtiğimiz dönem başkan olan Fatma Sever’i unutmayan kulüp üyeleri yaptığı çalışmalardan dolayı hediye takdim etti.

 

Aydın Efeler Lions Kulübü üye kabul töreninde bir araya geldi. Kulüp üyeleri geçtiğimiz 2021-2022 Dönemi Başkanı Fatma Sever'i unutmayarak yaptığı çalışmalarından dolayı hediye takdim etti. Esengül Erkan'ın yönettiği törende üyeler güzel bir gece geçirirken, kulüp tarafından şu açıklama yapıldı: “2021-2022 Döneminde Aydın Efeler Lions Başkanı Fatma Sever bize altın değerinde bir dönem yaşattı. Maddi, manevi bütün imkanlarını kullanarak insanlığa yaptığı hizmetlerle yılmadan yarıştı. Ve hepimizin takdirini kazandı.”

 

Öte yandan tüm üyeler Fatma Sever için bir şeyler söyleyerek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Fatma Sever, çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Kulüp için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Güzel sözler söyleyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Duygulu anların yaşandığı gece pasta kesimiyle son buldu. (Millet Haber Ajansı)