Genç Siyah İnciler akşam yemeğinde buluştu

TAKİP ET

TFF U17 Bölgesel Gelişim Ligi 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp Ankara'da

TFF U17 Bölgesel Gelişim Ligi 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası ilk eleme turu maçında rakibi Anagold 24 Erzincanspor’u 6-0 yenerek, 2’nci Turda Efeler 09 SFK ile karşılaşan ve penaltılar sonucunda rakibini 4-1’lik skorla eleyip yarı finale kalma başarısı gösteren Eşin Group Nazilli Belediyespor U-17 futbol takımı, Antalya’da düzenlenecek karşılaşmalar öncesinde Nazilli Belediye başkanı Kürşat Engin Özcan, yönetim kurulu başkanı Ünal Önal, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörler ile moral yemeğinde bir araya geldi.

Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır diyen Belediye başkanı Kürşat Engin Özcan, “Aileleriniz başta olmak üzere bu başarıda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Sizler ile ne kadar gurur duysak azdır. Kocaelispor karşılaşmasından alacağınız galibiyet ile daha da mutlu olacağız. Şimdiden yarı finallerde başarılar diliyorum” dedi.

Bizim geleceğimiz sizlersiniz diyerek konuşmasına başlayan yönetim kurulu başkanı Ünal Önal ise, “Bu organizasyonu düzenleyen ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Nazilli belediye başkanımız Kürşat Engin Özcan’a çok teşekkür ederim. Sezon boyunca göstermiş olduğunuz özverili çalışmaların sonucunda bu noktaya kadar geldiniz. İnşallah yarı finallerden alacağınız güzel sonuçlar ile tüm Nazillimizi mutlu edeceksiniz” diyerek konuşmasını sonlandırdı. (Millet Haber Ajansı)