İBB Başkan adayı Kurum'dan İmamoğlu'na gönderme

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, sadece İstanbul'a odaklanacaklarını belirterek, "Sorunlarına çözüm bulunmamış ve bu manada boş zamanlarında belediyeye uğrayan bir yönetimin İstanbul'u üzdüğünü görüyoruz." diye konuştu.

stanbul'un Sultangazi ilçesinde "Gençlerle Biz Bize" programında konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, gençlerle bir arada olmanın heyecan verici olduğunu söyledi.

İstanbul'un ve gençlerin sorunlarına odaklanacaklarını, gençlerin talepleri neyse onu gerçekleştirmenin peşinden koşacaklarını belirten Kurum,  gündemlerinin  "Sadece İstanbul" olacağını, İstanbul'un dışındaki bir gündemle asla meşgul olmayacaklarını anlattı.

Kurum, İstanbul'un çok yorulduğunu, bunu her ilçede gördüklerini belirterek, "Ulaşımda çile çeken bir İstanbul'la karşı karşıyayız. Deprem riski tehlikesiyle her gün endişe içinde uyuyan ailelerimizi görüyoruz. Sorunlarına çözüm bulunmamış ve bu manada boş zamanlarında belediyeye uğrayan bir yönetimin İstanbul'u üzdüğünü görüyoruz. O yüzden biz 'Sadece İstanbul, sadece İstanbul'un sorunlarına odaklanacağız' diyoruz." ifadesini kullandı.

İstanbul'la ilgili projelerini 10 başlıkta açıkladıklarının altını çizen Kurum, yapacakları projelerle İstanbul'daki birçok sorunu çözeceklerini kaydetti.