İŞ KUR DESTEĞİ

TAKİP ET

İŞ Kur Çerkezköy şubesinden yapılan yazılı açıklama ile depremzedelere

İŞ Kur Çerkezköy şubesinden yapılan yazılı açıklama ile depremzedelere mesleki danışmanlık ve istihdam hizmeti verildiği bildirildi.

 

TEKİRDAĞ - MHA

 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde yaşayan vatandaşları da etkileyen depremler nedeniyle, farklı illerden Tekirdağ’a taşınan; ancak ikamet adresleri deprem illerinde olan vatandaşların devam eden ve yeni açılan programlara başvuru yapabilmesi ve iş arama taleplerinin karşılanabilmesi, istihdam edilebilmelerine yönelik hizmetler, Tekirdağ İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi tarafından yürütülmeye devam ediyor.

Tekirdağ ilimizde ve bölgemizde bulunan depremzede vatandaşların iş arama taleplerini karşılayabilmek amacıyla ilimiz sınırları içerisinde bulunan işverenlerle bağlantıya geçilerek toplu iş görüşmesi düzenlendi. Çerkezköy İŞKUR Hizmet Merkezi’nin ev sahipliğinde yapılan; Teleset Elektromekanik, Gülçek Tekstil ve Tower Grup’un katılımıyla gerçekleşen toplu iş görüşmesinde, depremzede danışanlarımızın istihdama katılmasına katkıda bulundu. (Millet Haber Ajansı)