Kuyucaklı sporcular, hız kesmeden başarılara koşuyor

TAKİP ET

Denizli'de yapılan Atletizm Ana Lig Grup müsabakalarında Aydın İl Takımı ile birlikte

Denizli’de yapılan Atletizm Ana Lig Grup müsabakalarında Aydın İl Takımı ile birlikte yarışan Kuyucak Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları, elde ettikleri başarılarla Aydın halkının gururu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ülke genelinde devam eden, Türk Sporunun alt yapısına yönelik projesi olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarışmaları, Osman Bayrakdar Sezonu adıyla bu yıl tüm yurtta, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına düzenlendi.

19-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada, Kuyucak’tan 7 sporcu kafilede yer aldı. 200 metrede Sudenaz Bayar bölge şampiyonu, 60 metrede Yusuf Tağa bölge üçüncüsü, 200 metrede Ali İhsan Bedel bölge üçüncüsü, 100 metre engellide Süleyman Çetinyürek bölge üçüncüsü olurken, Sudenaz Bayar ve Duru Özdeş’in içinde bulunduğu 4x100 metre takımı bölge şampiyonu, Ali İhsan Bedel ve Yusuf Tağa’nın içinde bulunduğu 4x100 metre takımı da bölge ikincisi oldu.

Aydın’a derecelerle dönen sporcular, Manisa’da düzenlenecek Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. (Millet Haber Ajansı)