Lise öğrencilerinden ADÜ'ye yoğun ilgi

TAKİP ET

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü,

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ortaöğretim kurumlarını Merkez Kampüs’te ağırlamaya devam ediyor. Yükseköğretime geçiş sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı düzenlenen kampüs tanıtım etkinliklerinin son konukları, Denizli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTRAL) öğrencileri oldu

 

Yunus Emre MTRAL Muhasebe ve Finansman Bölümü Öğretmenleri Fatma Akçaöz ve Aylin Sarıyer eşliğinde 22 Mart 2023 tarihinde Üniversitemizi ziyaret eden 11. Sınıf öğrencilerine, Aydın İktisat Fakültesi ve Aydın Meslek Yüksekokulu tanıtılırken, öğrenciler fakülteleri ve üniversite hayatını yakından inceleme imkânı buldu.

 

Okulların sahip olduğu fiziki ve sosyal imkânlar yerinde tanıtıldı.

 

ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilgili akademik birimlere yönlendirilen öğrencilere bölüm temsilcileri tarafından; okulların bölümleri, teknik ve fiziksel imkânları hakkında bilgiler verildi. Kampüste yaşam, öğrencilere sağlanan imkânlar, sosyal faaliyetler ile fakültelerin ve meslek yüksekokullarının sahip olduğu fiziki ve sosyal imkânlar yerinde tanıtıldı.

 

Bölümler hakkında detaylı bilgi alarak ilgili bölümlerin laboratuvar ve araştırma merkezlerinde teknik gezi imkânı da bulan öğrenciler, Üniversitemizin fiziki imkânları hakkında fikir edindi. Gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirten liseli öğrenciler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına mutlaka alacaklarını ifade ettiler. (Millet Haber Ajansı)