Makaraç: Herkes şov peşinde

TAKİP ET

Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, kongre kararı almamalarının

Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, kongre kararı almamalarının nedenini, “Sökespor için herkes şov peşinde, aday çıkan yok” diyerek açıkladı.

 

Bölgesel Amatör Lig’de forma terleten Sökespor, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu averajla kaçırarak taraftarlarını hüsrana uğratmıştı. Şampiyonluk kaçtıktan sonra bir çok kez gündeme gelen Makaraç, yeni sezonda aday olmayacağını açıkladı.

 

Sökespor’un Haziran ayında yapılması gereken olağan genel kongresinin henüz netleşmemesi hakkında açıklamalar yapan Makaraç, “Olası bir kongrede aday çıkmazsa takıma kayyum atanır” dedi.

 

8 Temmuz’da kongrenin gerçekleşeceğini açıklayan Makaraç, “Sökespor Kulüp Başkanı olarak istifa ettim. Kongre kararı alınmadı diye beni sosyal medyadan ve çeşitli yerlerden linçlediler. Herkes şovunu yaptı ancak iş adaylığa gelince kimse yanaşmıyor. Kongre kararı almak istiyorum ancak aday yok. Bu durumda takımın başına kayyum atanır. Bunu istemiyoruz. Herkes şov yapıyor. Kimse bana bir şey demiyor. Her yerde ben aday olurum şöyle yaparım böyle yaparım diyor ancak dilekçe vermiyor. Sökespor'u madem yöneteceğiz diyorsunuz o zaman çıkıp kongre kararı alın. Sökespor'un şu anda hiç bir kimseye borcu yoktur. Transfer dönemindeyiz şu an ben her türlü desteği vereceğim. Bir tane aday çıksın. Bu çirkin girişimlerden dolayı Temmuz'un 8'ine kongre kararı alındı. Bu takım eğer kayyuma giderse, insanlara ben aday olurum deyip yarın olmazsa vebali onun üzerinedir. Sökespor sahipsiz değildir. Kimse şov yapmasın" diyerek sözlerini sonlandırdı. (Millet Haber Ajansı)