METİN ERTÜRK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TAKİP ET

HABER/ DENİZ DOĞAN Kuyucak Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Metin

HABER/ DENİZ DOĞAN

Kuyucak Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Metin Ertürk, belediye binası önünde yaptığı basın açıklamasıyla AK Parti’den Aydın milletvekili aday adayı olacağını duyurdu. Ertürk konuşmasında hizmet vurgusu yaptı.

Görevinden istifa eden Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, yaptığı basın açıklamasıyla Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Kuyucak Belediye binası önünde yapılan basın açıklamasına MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, Kuyucak Belediye Meclisi üyeleri, meslek odası başkanları, muhtarlar ve 300 kadar vatandaş katıldı. Basın toplantısı Kahramanmaraş merkezli depremler ve Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların ruhları için Fatiha okunmasıyla başladı.

“HİZMET DÜSTURUYLA YOLA ÇIKTIK”

Metin Ertürk konuşmasına deprem felaketinin ardından millet olarak gösterilen birlik ve kardeşliği hatırlatarak başladı. Ertürk “Biz bölücü, ayrıştırıcı değiliz. İMF kapılarına ülkemizi muhtaç edenler değiliz. Vatandaşını baş tacı edenleriz. Bölücülerin tepelerine İHA ve SİHA’larla inenleriz. Hizmet düsturuyla yola çıkan, elini değil bedenini taşın altına koyanlarız. Bugün de öyle bir gündür . ‘Reisimiz, biz senden eser bekliyoruz. Bizim halimizle hallenecek başkan bekliyoruz’diyerek bizi başkanlığa getiren hemşehrilerimiz, güveninize layık olmadan için gece gündüz çalıştık. ‘Pamukören’de yaptıklarını biliyoruz. Kuyucak’ta da aynısını yapacağını biliyoruz’ diyerek sandıklarını patlatırcasına köylerden kalkıp gelen kardeşlerim. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim bu birlikteliğimizi daim etsin. Bizimle yol arkadaşlığı yapan değerli muhtarlarım sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

“BİR METİN ERTÜRK GİDER, BİN METİN ERTÜRK GELİR”

Metin Ertürk konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “30 Mart 2014 Kuyucak’ın çehresinin değişmeye başladığı bir tarihtir. Ak belediyeciliğin başladığı tarihtir. Kimseyi ötekileştirmeden herkese hizmet etmek aşkıyla yola çıktığımız bir tarih. Bize ‘baba’ diyen gönül birliği yapan roman vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum. ‘Ben sosyal demokratım, sana güvendim. Hiç Ak Parti’ye oy vermedim ama seninle iyi ki oy vermişim. Hizmet gördük’ diyen kardeşlerimiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hak davasının yılmaz savunucuları teşkilat mensubu arkadaşlarımız. Kuyucak sizlerin sayesinde hizmet ile tanıştı. Metin Ertürk bunları tek başına yapmadı. Sizlerin desteğiyle ekibiyle birlikte başardı. Bize muhalefet yapan aklıselim olanlara diyeceğiz yoktur ancak yalan ile gemlerini yüzdürmeye çalışanlar diyorlarmış ki ‘ 6 seçim kazandı. 30 yıllık belediye başkanı. Şimdi iyi ki aday oldu. Metin Ertürk gitti yoksa devirmeye gücümüz yetmeyecekti.’ Akılları bu kadar. Bizim davamız kişi davası değildir hak davasıdır. Kuyucak içinde ne cevherler barındırır. Bir Metin Ertürk gider bin metin Ertürk gelir. Bir yere gittiğimiz de yok .Yine her zaman yanınızda olacağız.”

HELALLİK İSTEDİ

Konuşmasının son bölümünde herkesten helallik isteyen Metin Ertürk “14 Mayıs’ta seçiminde var gücümüzle yedi düvele meydan okuyan hainlerin korkulu rüyası, milletin hizmetkarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçmek için sandığa gideceğiz. Gücünü milletten alan Sayın Erdoğan’ın tensipleriyle ben de Aydın milletvekili aday adayı olmak için başvurumu yapacağım. Hepimiz faniyiz. Yaptığımız her şeyde helallik almamız gerekiyor. Allah imtihan eder ama asla ihmal etmez. Hakkım geçmiş ise helal olsun. Bize destek veren dava arkadaşlarımdan, belediye çalışanlarımdan helallik istiyorum. Allah çıktığımız bu yolda hayırlısını versin Allah’a emanet oldun” şeklinde konuştu. ()