MHP Afetzedeler yararına kermes düzenlendi

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli, "asrın felaketi" olarak nitelenen ve 11 ili etkileyen

Kahramanmaraş merkezli, "asrın felaketi" olarak nitelenen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Midyat'ta depremzedeler yararına MHP İlçe Başkanlığı tarafından "hayır kermesi" düzenlendi.

 

Midyat Cumhuriyet Bulvarı, Artuklu Pide Lahmacun Salonu yanında açılan kermesin açılışına; Belediye Başkan Yardımcıları Mahsum Cengiz, Abdurrahim Çelik, Özel Kalem Müdürü Halil Polat, Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Müftü Ergün Bulunmaz, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Fazıl Gökalp, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Selim Yıldız, Belediye Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir, Esnaf Kefalet kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Akkurt, Midyat Estel Sanayi Sitesi Başkanı Ersin Şen, Türk Kamu-Sen Mardin İl Başkanı Turgut Akman, Türk Diyanet-Sen Mardin İl Başkanı Mehmet Şefik Şahin, Azim-Der Başkanı Nurettin Ayyıldız, MHP Midyat İlçe Başkanı Fırat Özel, MHP Gençlik ve Kadın Kolları ile vatandaşlar katıldı.

 

Elde edilecek gelir, afetzedelere bağışlanacak olan kermesle ilgili kısa bir konuşma yapan MHP Midyat İlçe Başkanı Fırat Özel "Depremin ilk gününden itibaren Midyat halkı birlik oldu, tüm kurum kuruluşları, belediyemiz ve işadamlarımızla her kes varlığını gösterdi. Bizler de her zaman hazır, ilçemize gelen misafirlerimizin de başımızın üstünde yeri var. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da şifalar diliyorum. Her konuda desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza ve teşrif eden misafilerimize teşekkür ediyorum." dedi

 

Daha sonra Midyat Müftü Ergün Bulunmaz tarafından edilen duaya katılımcılar hep birlikte amin dedi.

 

Evim Pastanesi karşısında açık olacak olan kermes 3 gün devam edecek. (Millet Haber Ajansı (MHA) Mardin - Abdulkadir Üründü)