O olayın görüntüleri ortaya çıktı

TAKİP ET

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'ın, belediyeye ait Arya Şirketi'nin

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'ın, belediyeye ait Arya Şirketi’nin eski Müdürü Ahmet Fuat Özen’e saldırdığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

 

Kuşadası Belediyesine ait Arya Şirketi’nin eski Müdürü Ahmet Fuat Özen, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'ın kendisini saldırdığını ifade etmişti.

 

Öğle saatlerinde Kordon kenarında yürüdüğü esnada karşılaştığı Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'ın sebepsiz yere kendisine hakaret ve küfür ettiğini söyleyen Özen, “Kordon kenarında denize bakarak yürüdüğüm esnada kafamı çevirdiğimde Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ile karşı karşıya geldik. Önce bana, ‘Ne bakıyorsun’ dedi ve daha sonra hakaret ve küfürler etmeye başladı. Ben de, ‘Sana niye bakayım’ dememle birlikte bana saldırdı ve düştüğümde yerde yumruklamaya devam etti. Daha sonra hastaneye gidip darp raporu aldım. 2019’da işten çıkartıldığımdan buyana hem Belediye Başkanı Ömer Günel hem de bunlar benimle uğraşmaya devam ediyorlar. İşten çıkartıldıktan sonra 10 kuruşluk manevi tazminat davası ve işe dönüş davası açtım. Davaları kazandım ve şuan istinafta beklemede. Bu gelişmeleri hazmedemedikleri için bana her türlü saldırı ve iftiraya devam ediyorlar. Olay sahil kenarında güvenlik kamerası önünde gerçekleşti. Suçsuz olduğum görüntülerle sabit ve kendileri hakkında suç duyurusunda bulundum” dedi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ahmet Fuat Özen’in kendisine hakaret ve küfür ettiğini ifade etmişti.

 

MOBESE görüntülerine yansıyan olayda ise Turan'ın, karşısından gelen Özen'in peşinden giderek yumruklamaya başladığı görülüyor. (Millet Haber Ajansı)