Özcan Aygün'den Necmi Bulut'a ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Kocaeli'den aday adaylık başvurusunu yapan Özcan Aygün, Kocaeli

AK Parti Kocaeli'den aday adaylık başvurusunu yapan Özcan Aygün, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u makamında ziyaret etti.

“Kocaeli İçin Hemen Şimdi’’ diyerek daha güçlü bir Türkiye sevdasıyla, AK Parti 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yapan Özcan Aygün; Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u makamında ziyaret etti. KOTO Başkanı Bulut, kendisini ziyaret eden Aygün'e teşekkür etti.

 

GÜNDEME DAİR İSTİŞARE

Özcan Aygün, Başbakan müşavirliği ve en son Adalet Bakanlığında danışmanlık yapmış ve geçtiğimiz günlerde AK Parti’den aday adaylık başvurusunu yapmıştı. Necmi Bulut’un makamında gerçekleşen ziyarette gündeme dair istişareler yapıldı.

 

ÖZCAN AYGÜN KİMDİR?

Özcan Aygün 2011- 2015 yılları arasında Ak Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcılığı ve seçim dönemimde SKM başkanlığı yaptı. Aygün bulunduğu bu görevleriyle seçim sürecini yürütmekte zorlanmayacak gibi. 2015 yılında Başbakan Müşavirliği görevine atanan Aygün, 2017 yılından bu yana Adalet Bakanlığı Bakanlık Müşaviri görevini yürütmekte. Uzun yıllardır kamu kurumlarında üst düzey yöneticilik yapan Aygün bu yönü ile hem bürokrasiyi, hem teşkilatları bilen bir isim olarak öne çıkıyor. Siyasetin temiz yüzünü temsil etmesinin yanı sıra , siyasetin gençleşmesi , yenilenmesi adına da öne çıkan bir profil. Özcan Aygün çevresinde ilkeli duruşu ve davaya olan bağlılığı ile bilinen ve sevilen bir kişilik. Ak Parti içerisinde kadroların yenilenmesi ve gençleşmesi adına yapılacak adım da öne çıkan bir isim. İletişim Fakültesi mezunu olan Aygün, siyaset, medya ve insan iletişimi konularında eğitimli olmasının yanı sıra sahada da bu konuda deneyimi olan bir profil. (Millet Haber Ajansı)