Potanın Efeleri'ne çirkin saldırı

TAKİP ET

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde boy gösteren Nazilli Belediyespor basketbol

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde boy gösteren Nazilli Belediyespor basketbol takımı Play Off serisinin 2. haftasında Etimesgut Belediyespor’a konuk oldu.

 

Müsabakanın ilk yarısı Etimesgut’un 39-30’luk üstünlüğü ile sonuçlandı. 3’üncü ve 4’üncü periyotda da rakibine karşı üstünlük sağlayamayan Potanın Efeler’i deplasman maçını 84-66 kaybetti.

 

TRİBÜNDE SİLAHLI HOLİGAN

 

Play Off serisinin ikinci maçında Potanın Efeler’i, Etimesgutlu taraftarların çirkin saldırısına uğradı. Silahlı holiganların tehditlerine maruz kalan Nazilli Belediyespor basketbol takımı oyuncuları taraftara tepki gösterdi.

 

Yaşanan çirkin olayın ardından siyah beyazlı kulüp yönetimi, “Nazilli Belediyespor Basketbol takımı olarak bugün Ankara’da Etimesgut Belediyespor ile oynadığımız Türkiye Basketbol 2. Ligi Play Off 2’nci tur maçının ilk dakikasından son dakikasına kadar takımımıza her türlü sportmenlik dışı hareketlerde bulunulması camiamızı oldukça üzmüştür. Spor; dostluk, barış ve kardeşliktir. Bunu asla unutmamak gerekir. Yaşanan tüm olayları esefle kınıyor, Basketbol Federasyonu’nun konuyla ilgili olarak işlem yapacağına inanıyoruz. Belinde silahlarla tribünlere alınan holiganların da emniyet güçlerince tespit edilerek, kimseye zarar vermeden spor müsabakalarından men edilmesini talep ediyoruz” açıklamasını yaptı. (Millet Haber Ajansı)