Potanın Efeleri Play Off'a galibiyetle başladı

TAKİP ET

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde boy gösteren Nazilli Belediyespor Basketbol

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde boy gösteren Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı, Play Off 2. Tur ilk maçında Etimesgut Belediyespor Basketbol Takımı ile Nazilli Kapalı Spor Salonu'nda karşılaştı.

 

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, yönetim kurulu üyeleri ve Nazillili sporseverler maçı heyecanla takip etti. Maç sonuna kadar desteklerin eksilmediği karşılaşmada, ilk yarı 34-30 Naz Naz’ın galibiyeti ile tamamlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftarlarında desteği ile hızlı başlayan Potanın Efeleri, müsabakadan 71-67’lik skorla galip ayrıldı ve Play Off serisine galibiyet ile başladı. Karşılaşma sonunda Kaymakam Arısoy, Kulüp Onursal Başkanı Özcan ve taraftarlar galibiyeti doyasıya kutladı.

 

Naz-Naz serinin 2’nci karşılaşması olan deplasman maçında, ilk maçta mağlup ettiği Etimesgut Belediyespor ile tekrardan karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 29 Nisan Cuma günü saat 18.30’da, Ankara Devlet Bahçeli Eğitim Spor ve Yaşam Merkezi Kapalı Spor Salonu'nda görülecek. ( (Millet Haber Ajansı)