Savaş, Germencik'te vatandaşlarla buluştu

TAKİP ET

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Başkanı

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Başkanı Mustafa Savaş, Germencik’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

AK Parti Aydın 28. Dönem 1. sıra Milletvekili Adayı ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, programına AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı ziyaretiyle başladı. Savaş, AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçe esnaflarıyla bir araya geldi. Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Savaş, yün dükkanını işleten bir kadınla sohbeti sırasında kadının iş hayatındaki gücünü vurgulayarak "Kadının iş yaşamındaki gücünü, emeğini gördüğümde çok mutlu oluyorum. Bizler her zaman kadının gücünün yanındayız” dedi.

 

Savaş'ın Germecik'teki bir diğer durağı Germencik Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi oldu. Germencik Esnaf Odası Başkanı Hasan Özsoy ile esnafların sorunları üzerine konuşan Savaş, Özsoy'un hizmetlerle ilgili memnuniyetini dile getirmesi üzerine "Aydın için daha yapacak çok şey var. 14 Mayıs sonrasında 21 yıllık eser ve hizmet siyasetini devam ettireceğiz” dedi.

 

Odaların ardından Ortaklar Organize Sanayi'deki Deniz Foods firmasını ziyaret eden Savaş, fabrika işçileriyle yemek yiyip sohbet etti. Savaş'ın bir diğer durağı Süer Gıda Fabrikası oldu. Fabrika çalışanlarıyla sohbet eden Savaş yapılan ve yapılacak olan hizmetleri aktardı. (Millet Haber Ajansı)