Serhat Oğuz, Mazgalları temizlemezseniz Ankara'da jetskilerle gezersiniz

TAKİP ET

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz Kon TV'de katıldığı Ankara Konuşuyor

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz Kon TV'de katıldığı Ankara Konuşuyor Programı'nda Çetin Altan'ın sorularını cevapladı. 

Serhat Oğuz Ankara'da yaşanan sel baskınlarına ilişkin geçmişin üzerinden hareketle kendi tembelliğinize kılıf uydurmayın dedi. 2021 yılında Büyükşehir belediye Meclisinde de konuya ilişkin  Kahramankazan'da atık suların tahliyesi ile ilgili yaptığı kunuşmayı hatırlatan Serhat Oğuz, "ihale yapmışsınız. 21 Milyon para harcadık diyorsunuz, ama sahada bir metre kare atık su döşenmemiştir. ya ihale yanlış, ya yaptığınız iş yanlış, ya da bu işin işinde bir iş var" dedim. Ben bunu söyledikten iki hafta sonra çalışma yapmaya başladılar. şeklinde konuştu. 

Başkan Oğuz "Şehrin sürekli büyüyen sürekli gelişen canlı bir organizma olduğunu, açtığınız her sokağa altyapı döşemezseniz, mazgalları temizlemezseniz, tahliye noktalarını oluşturmazsanız ondan sonra Ankara'da Jetsky ile dolaşmak zorunda kalırsınız. Sürekli 25 sene demekle, geçmişe fatura kesmekle olmaz siz 25 senenin üstüne ne koydunuz" diye sordu. 

Serhat Oğuz, Ankara uzun zamandan beri S.O.S. veriyor. Mansur Bey'in kafası Ankara'da değil. CHP rozeti takarak Şehir şehir CHP Propagandası yaptı. Milliyetçi ve muhafazakar seçmene ihanet etti dedi.