Sevgi Yolu'ndaki tabela kavgası karakola taşındı

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler İlçesi Sevgi Yolu'nda Aydın Büyükşehir

Aydın’ın Efeler İlçesi Sevgi Yolu’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Efeler Belediyesi arasında yaşanan tabela kavgasının karakola taşındığı öğrenildi.

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay arasındaki sokak tabelası kavgasının şikayet konusu olduğu belirtildi

 

Efeler Hasanefendi Mahallesi 1919 Sokağa, Efeler Belediyesi tarafından ‘Adile Naşit’ sokak ismi verilerek, açılışı yapılmış ve sokak tabelası değiştirilmişti. Bunun üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, Efeler Belediyesi’nin astığı Adile Naşit Sokak tabelası sökülerek tekrar 1919 Sokak tabelası kondu. Son olarak yeniden Adile Naşit Sokak tabelasının asılmasının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerince, tabelanın çalındığı yönünde şikayet edildiği öğrenildi.

 

Bunun üzerine Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sevgi Yolu ve Adile Naşit Sokak’taki esnafların ifadesini aldığı belirtildi. Polis ekiplerine ifade veren ve isminin açıklanmasını istemeyen bir esnaf, ‘Ben ifademde bu tabelanın çalınmadığını, sorunun Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Efeler Belediyesi arasındaki sorundan kaynaklı olduğunu söyledim. Bu tabela çalınmadı, bir belediyenin taktığı tabelayı diğer belediye ekipleri sökerek değiştirdi” ifadelerini kullandı.

 

Sokak sakinleri ve esnaflar, CHP’li iki belediye arasındaki kavga nedeniyle kendilerinin sorumlu tutulması ve hırsız damgası vurulmasına tepki gösterdi. (Millet Haber Ajansı)