"Siyasetimiz makama değil davaya bağlı"

TAKİP ET

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevini devralan Oğuz Kendirlioğlu, 'İlk

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevini devralan Oğuz Kendirlioğlu, “İlk gün nasıl bir şevkle çalışmaya başladıysak, aynı ruh ve inançla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil davaya bağlı bir siyasettir" dedi.

 

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığı için Efeler İlçe Başkanlığı görevini bırakan Hüsnü Elbir’in yerine, Avukat Oğuz Kendirlioğlu atanmıştı. Efeler İlçe binasında düzenlenen törenle Elbir, görevini Kendirlioğlu’na teslim etti.

 

“FİTNE FESADA İZİN VERMEYELİM”

 

Düzenlenen devir-teslim töreninde konuşan Hüsnü Elbir, öncelikle görevi devralan Kendirlioğlu’na üstün başarı dileklerinde bulundu. Elbir, “Oğuz Başkanımız ne görevi verirse ben her zaman hazırım. Zaman birlik zamanı. Zaman kavga, nefret, kin zamanı değil. Ayrı kutuptaki siyasi partiler nasıl birleşiyorlar? Onlar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlarsa, bizler sakın ola bu fitne fesada izin vermeyelim. Gelin birlik olalım, beraber olalım, Cumhur İttifakını tekrar iktidara taşıyalım” diye konuştu.

 

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevini devralan Oğuz Kendirlioğlu, depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı dileğinde bulundu. Başkan Kendirlioğlu, “Öncelikle görevi devir aldığım Hüsnü Elbir Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi başkanımız milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmişti, çıktığı bu yolda da kendisine başarılar diliyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti’de beni bu konuma layık gören başta genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, teşkilatımızın her kademesinde yol arkadaşlığı yapmak benim için büyük bir onurdur gururdur. AK Parti olarak bizler, birlik ve beraberlik içinde büyük bir aileyiz. Bizler biliriz ki, halka hizmet yarışımız bir bayrak yarışıdır. Gün gelir makamlar, görevler değişir ama aynı duygularla bütünün bir parçası olmaya devam ederiz. Vakti geldiğinde her birimiz elini taşın altına koyar, "canla başla" çalışarak tüm zorlukların üstesinden yine birlikte geliriz. Hep beraber bırakın elini değil, tüm vücudumuzu taşın altına koyarak çalışacağımızdan eminim. Belirtiğim gibi bu bir bayrak yarışı, biz de devraldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımaya gayret edeceğiz. İlk gün nasıl bir şevkle çalışmaya başladıysak, Çalışmalarımıza aynı ruh ve inançla devam edeceğiz. Azaltmadan çoğaltmanın, bölünmeden bütünleşmenin derdinde olacağız. Gönüller almak, bölmeksizin bütünlemek, her daim adaletli olmak düsturumuz olmaya devam edecektir. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil davaya bağlı bir siyasettir. AK Parti'de görev yapan başta genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm teşkilat kademelerimiz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya gelmiştir. Tüm dava arkadaşlarım teşkilatımızın her kademesinde aynı heyecanla ve samimiyetle çalışmaktadır. Biz her daim ayakta kalmamızı ve şahlanışa geçmemizi buna bağlıyoruz. Partimize gönül vermiş teşkilat üyelerimiz arasında AK dava için hizmette ve hayırda yarış vardır. Hangi kademede olursa olsun samimiyetle ve gayretle çalışmak vardır. İnandığımız davada, inandığımız liderin yanında sonuna kadar olmaya devam edeceğiz. Yeni görevimiz İlk olarak Ülkemize daha sonra güzel Aydın’ımız ve Efeler ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZA BÜYÜKŞEHİR'İ ARMAĞAN ETTİĞİMİZ GÜN BELKİ BİRAZ DURAKSAYACAĞIZ”

 

AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nın kuruluş aşamasının kendilerine nasip olduğunu belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Ben bugüne kadar emeği geçen başkanlarımıza ve son olarak özverili çalışma gerçekleştiren Hüsnü Başkanıma teşekkür ediyorum. Kendisi tecrübelerini buraya bıraktı ve gidiyor. Yeni göreve gelen arkadaşımız da o tecrübeleri alarak ve kendi tecrübelerini ortaya koyup daha güçlü bir yere taşımak için. Hepimizin tek bir gayesi var. Aydın’da AK Parti’yi daha güçlü kılmak, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlendirmek ve yükünü azaltacağız. Amacımız, şu önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, mecliste de güçlü bir şekilde temsili sağlamak. Şuan bu değişim için durak değil, yolumuz devam ediyor. Genel seçimler de bizim için durak değil ve atlatır atlatmaz yine yolumuz yerel seçimler için devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını armağan ettiğimiz gün, belki biraz duraklayacağız” açıklamalarında bulunarak, Hüsnü Elbir ve ekibine teşekkür etti, görevi devralan Oğuz Kendirlioğlu’na da hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Konuşmaların ardından gerçekleşen devir teslim töreninde Elbir ile Kendirlioğlu birbirlerine çiçek takdim etti. Başkan Kendirlioğlu aldığı çiçeği eşi Gülfidan Kendirlioğlu’na teslim ederken, Hüsnü Elbir de aldığı çiçeği birlikte mesai yaptığı Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege’ye verdi. Eski ve yeni Başkanların bu centilmenliği, partililerden alkış aldı. (Millet Haber Ajansı)