Tuncer milletvekili aday adaylığı başvurusunu Yörüklerle yaptı

TAKİP ET

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden istifa eden Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu, Yörük Türkmen derneklerinin temsilcileriyle birlikte yaptı.

 

28.Dönem Milletvekili Adaylığı için geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Tuncer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’e aday adaylığı dosyasını sundu.

 

AK Parti Aydın İl Başkanlığı binasına Yörük Türkmen Derneklerinin başkan ve yöneticileri ile birlikte gelen Umut Tuncer’e eşi Doç. Dr. Aslı Icil Tuncer de eşlik etti. Aday adaylığı başvurusu dosyasını teslim alan İl Başkanı Gökhan Ökten, Tuncer'e partiye verdiği destek ve katkı için teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Aydınlı bir annenin ve Urfalı bir babanın evladı olarak Aydın’a ve ülkeye hizmet etmek istediğini belirten Umut Tuncer, “Yaklaşık 20 yıllık akademik kariyerimi iletişim birimleri doçenti olarak devam ettiğim akademik kariyerimin son üç yılında aydında il kültür ve turizm müdürü olarak teveccühü ile göreve geldim üç yılda Aydınlı bir annenin Urfalı bir babanın evladı olarak memleketim Aydın’da hizmet, ürettim, kültür ve turizm adına çok büyük başarılara imza attık. Bu noktada vatandaşlarımızın Aydınlı hemşehrilerimizin büyük teveccühünü kazandık. Olağanüstü istatistikleri ortaya koyduk. Buradan aldığım güç ve motivasyonla memleketimiz Aydın için daha fazla hizmet üretmek, daha fazla sorumluluk, inisiyatif almak adına Aydın'ımızdan milletvekili adayı olmak üzere bugün başvurumu yaptım. Umarım hayırlı uğurlu olur” dedi. (Millet Haber Ajansı)