Umurlulu Fitnat Öğretmen vefat etti

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi'nden olan 42 yaşındaki

Aydın’ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nden olan 42 yaşındaki Türkçe Öğretmeni Fitnat Pamuk, görev yaptığı Konya’da 7 ay önce yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak vefat etti.

 

Umurlu Belediyesi’nden emekli Nahit Ersoy’un kızı, Konyaspor Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Ömer Pamuk’un eşi, Selçuklu İlçesi Rebii Karatekin Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fitnat Pamuk’un vefat haberi Konya’daki eğitim ve spor camiasının yanı sıra Umurlu’da da üzüntüyle karşılandı.

 

Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Yardımcı antrenörlerimizden Ömer Pamuk'un eşi Fitnat Pamuk'un vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah‘tan rahmet, Ömer Pamuk hocamıza ve değerli ailesine başsağlığı dileriz” denildi.

 

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Selçuklu Rebii Karatekin Ortaokulu Türkçe Öğretmenimiz Fitnat Pamuk vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

42 yaşında hayata veda eden iki çocuk annesi Fitnat öğretmenin cenazesi, öğle namazına müteakip Umurlu Çarşı Camisi’nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (Millet Haber Ajansı)