Yeşil beyazlılar hazırlıklarını sürdürüyor

TAKİP ET

TFF 3. Lig 3. Grubu 3. sırada bitirerek Play Off'lara kalan Efeler 09 SFK, Play

TFF 3. Lig 3. Grubu 3. sırada bitirerek Play Off’lara kalan Efeler 09 SFK, Play Off Yarı Finali’nde deplasmanda karşılaşacağı Beyoğlu Yeni Çarşı FK maçının hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman devam ederken Efeler 09 SFK teknik direktörü Veyis Kanber açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta 10 kişi kalmasına rağmen Artvin Hopaspor karşılaşmasından 1-0 üstün ayrılan yeşil beyazlılar, bu sonuçla Play Off Yarı Finalleri’ne yükseldi. 2 Haziran Cuma günü saat 16.00’da, deplasmanda Beyoğlu ekibiyle karşılaşacak olan Efeler, zorlu karşılaşmanın antrenmanını Adnan Menderes Stadı’nın yanında yer alan sentetik sahada, futbolcuların ısınma hareketleri ve taktik çalışması ile sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Veyis Kanber, “Birinci turu gayet başarılı bir şekilde, 10 kişi kalmamıza rağmen, taraftarımıza mahcup olmadan geçtik. Şimdi yarı finalde Beyoğlu ile oynayacağız. İshak Kurt kart cezalısı, Furkan Tuşik’in ise çapraz bağları ile ilgili sakatlığı var. Tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak oynayacağımız en iyi oyunu sahaya yansıtacağız ve rakibimiz karşısında ikinci maç için avantaj yakalamak adına elimizden geleni yapacağız. Onlarla iki maç oynadık. İçeride ve dışarıda 1-1 berabere kaldık. İki maç da çok dengeli geçmişti. Beyoğlu takımını analiz ettik. Oynamayı seven, pozitif bir oyun anlayışı içerisinde olan bir takım. Kapanmayan ve cesurca oynayan bir takım. Güzel bir maç olacak diye ümit ediyorum. İzleyenlere keyif vereceğiz. Hedefimiz Kepez Belediyespor ile final oynamak olacak” dedi.

Yeşil beyazlı ekip yarın son kez Efeler’de antrenman yaptıktan sonra, Beyoğlu Yeni Çarşı FK maçı için İstanbul’a yola çıkacak. (Millet Haber Ajansı)